Ruaje tek faqja kryesore
Open the Bible can be just a tap away! Tap the icon at the bottom of your browser and choose "Add to Home Screen"
Mbylle

Hyr

Hyr teHape Biblën:

Regjistrohu

Save your progress by creating a FREE account! Get started by filling out the info below:

Rikuperimi i Llogarisë

Kërko një fjalëkalim të ri:

Vendos adresën tënde të emailit më poshtë dhe një fjalëkalim i përkohshëm do të të dërgohet me email. Ti mund të ndryshosh fjalëkalimin herën tjetër kur të identifikohesh.

Na Kontakto

Na dërgo një mesazh ose shiko pyetjet e shpeshta nëse dëshiron të dish më shumë rreth nesh.

Udhëtimi yt i drejtuar
përmes Biblës.
Njihu me të gjithë historinë.

Shkoni më thellë

Çelësat
10 Mësime
Rrugëtimi
30 Mësime
Ngjitja
50 Mësime
Lista e luajtjes
#
Titulli
Koha
Plotëso
Kopshti
1
Kopshti
Ligji
2
Ligji
Sakrifica
3
Sakrifica
Ftesa
4
Ftesa
Grazhdi
5
Grazhdi
Kryqi
6
Kryqi
Varri
7
Varri
Fryma
8
Fryma
Beteja
9
Beteja
Lista e luajtjes
Ky është një udhëtim përgjatë terrenit. Do të çojë deri në fund të historisë biblike, duke të treguar se si e gjithë historia është e bashkuar.
#
Titulli
Koha
Plotëso
Krijimi
1
Krijimi
07:47
Mallkimi
2
Mallkimi
07:39
Premtimi
3
Premtimi
07:33
Dhimbja
4
Dhimbja
07:23
Besëlidhja
5
Besëlidhja
07:31
Kaosi
6
Kaosi
06:58
Mbretëria
7
Mbretëria
06:58
Konflikti
8
Konflikti
07:08
Restaurimi
9
Restaurimi
06:48
Lista e luajtjes
Krijuar si një studim javor, kjo rrugë do të zgjasë një vit. Ky udhëtim do të të japë një kuptim të qartë të vërtetave kryesore të Biblës.
#
Titulli
Koha
Plotëso
Jeta
1
Jeta
Mallkimi
2
Mallkimi
Shpëtimi
3
Shpëtimi
Gjykimi
4
Gjykimi
Premtimi
5
Premtimi
Gjaku
6
Gjaku
Ligji
7
Ligji
Shlyerja
8
Shlyerja
Prifti
9
Prifti